Grävarbete Uddevalla

Hunnebo Mark & Gräv AB – grävarbete Uddevalla

Alla slags markarbeten

Behöver du i Uddevalla hjälp med något grävarbete? I så fall har du kommit alldeles rätt! Hunnebo Mark & Gräv AB utför det allra mesta inom mark och anläggning. Vi utför arbeten åt både privatpersoner och företag, såväl stora och små uppdrag. Företaget utgår från Hunnebostrand, och vi tar oss an uppdrag både här och i angränsande kommuner. En god dialog med våra kunder säkerställer att arbetet genomförs i enlighet med de önskemål och behov som varje enskild kund har, och där kvalitet och noggrannhet alltid är i fokus.

Om oss

Företaget ägs av Samuel Johansson som har över 10 års erfarenhet ifrån branschen. Till vår hjälp har vi de allra bästa fordonen och maskinerna som finns på marknaden, alltför att vi ska kunna genomföra arbetet på bästa sätt. Du som behöver få hjälp med ett grävarbete i Uddevalla, kan lita på oss och vår kompetens!

Kvalitet

Oavsett vad det är för slags markarbete det handlar om så är kvaliteten i centrum. Det finns flera års erfarenhet av många olika slags markarbeten.

Nöjda kunder

100 procent nöjda kunder är vårt främsta mål. Alla som vänder sig till oss ska bli nöjda både med vår kundservice såväl som med det utförda arbetet.

Våra tjänster

Vi garanterar ett arbete som håller även efter lång tid. Ingen vill ju ha läckage av vatten in i huset. Med vår hjälp kan alla känna sig trygga, vi har omfattande erfarenhet av alla slags mark- och anläggningsarbeten.

Exempel på vårt tjänsteutbud:

  • grävarbeten
  • schaktarbeten
  • dräneringar
  • betongarbeten
  • husgrunder
  • och trädgårdsanläggning.

Det här är bara ett urval av vårt tjänsteutbud. Vill du ha hjälp med någonting annat som du inte finner i listan? Hör av dig och fråga om ditt projekt, vi är bara ett telefonsamtal bort!

Galleri

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Hunnebo Gräv & Mark AB

STENHUGGAREGATAN 14, 456 62 Hunnebostrand

076-022 32 83

info@hunnebogravmark.se

Grävarbete Uddevalla

Välkomen till oss här på Hunnebo Gräv & Mark AB. VI har öppet alla dagar i veckan mellan 7-21.